Ålands kaninhoppares 2015

När 2014 slog över till 2015 så gick även ålands kaninhoppare framåt. SKHRF har godkännt oss som en vänklubb vilket betyder att Ålänningar får plocka godkända pinnar på Åland och i Sverige, vi får skicka folk på domarkurs och Svenska hoppare med kaniner är varmt välkommna hit för att tävla om pinnar och cert som också är godkännda i Sverige. Detta är ett otroligt stort steg för klubben och vi har kämpat ordentligt för att komma hit.
 
På vårt första årsmöte valdes en styelse till klubben, som ska vägleda klubben till att bli ännu bättre.
Dessa är:
 
Ordförande: Nadja Nordberg
- Ansvarar för Startlistor, Träningar och Priser. Samt är kontaktperson till SKHRF.
Sekreterare: Desire Karlsson
- Ansvarar för Banor och hinder, Träningar och Priser
Kassör: Ålands 4H (Sussi Hellsten)
- Ansvarar för medlems-och kaninregister och klubbens ekonomi.
Ledamot: Amanda Fagerström
- Ansvarar för Nybörjare och Träningar
Ledamot: Alicia Nylund
- Ansvarar för Banor och hinder
Ledamot: Anna Bäck
- Är webbmaster och har hand om sociala medier
Ledamot: Åsa Velander
- Ansvarar för Startlistor samt Banor och hinder.
Ledamot: Lisa Sjögren
- Ansvarar för nybörjare, sociala medier och poängsamlarligan.

(Åsa och Lisa studerar i Sverige, men har endå viktiga ansvar i styrelsen eftersom att de är såpass aktiva inom ÅLKH)
Vårt instagramkonto sköter Matilda Eriksson, Vera Eriksson och Thelma Clemes!
 
 
 
PLANER
Under 2015 planeras mera saker för klubben. Just nu håller det på att planeras med egna tävlingsböcker och klubblogga. Klubben kommer att få ett bankkonto och ett eget medlems och kaninregister. Klubben kommer att få en hemsida och bloggen kommer att ändras lite.
Just nu försöker vi även se till att kunna börja använda Skuttli, men det är ett projekt som kommer att ta lite tid, och anmälan sker alltså fortfarande via vår klubbmail kaninhoppningaland@hotmail.com
 

MEDLEMSAVGIFTER
Vi kommer att börja ta emot medlemsavgifter under 2015. Detta kommer att dra igång så fort klubbens bankkonto är upsatt. Priset kommer att vara 20€ för en medlem eller 30€ för två syskon. När man är medlem i klubben får man tävla om pinnar i klasserna och man får delta i klubbens medlemsaktiviteter. Avgiften är årlig.
Än kan man inte betala in, men vi meddelar på blogg och facebooksida när man kan bli medlem och hur man ska göra!

TÄVLINGAR
Datumen för tävlingarna vi haft kommer att vara samma fram till slutet av mars. Däremot kommer klasserna att ändras lite i lätt och medelsvårklasserna. Dels pga det nya pinnsystemet och dels pga att vi till någon tävling framöver kommer att flytta in i ridhus och därmed kunna ha kroktävlingar på vintern. Håll koll på sidan "kommande tävlingar" och kika in där innan du anmäler dig till nästa tävling!

Sweetys Aloha Wakea
 
UPPVISNINGAR OCH TRÄNINGAR
Under 2015 hoppas vi på att kunna delta i många uppvisningar. Vet du någon som söker en unik aktivitet att ha under ett öppethus, visningsdag eller liknade. Maila kaninhoppningaland@hotmail.com !

Vi ska även försöka planera in mera nybörjarträningar i år. Den närmaste är den 20 Februari (fredagen på sportlovet). Vi samarbetar med Ålands 4Hs sportlovsaktivitet och ÅLKH kommer att vara på plats och hjälpa till med de bästa tipsen för nybörjare. Du kan låna kanin av 4H och hela "kursen" är gratis och anmälningsfri. Vi håller till på 4H gården och börjar klockan 12.
 
Det är lite vad som händer inom ÅLKH just nu. Fortsätt kika in på bloggen för mera nyheter!
 
Charmtrollet av Åland
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback