Månadsbrev - Augusti

Hej hej! Hoppas att det inte gör något att månadsbrevet kommer lite sent. Nadja som skriver dem har, som många andra "sommarlovare" fullt upp! Men nuså! Hoppas såklart att ni har haft ett riktigt bra sommarlov och att ni är utvilade inför höstens utmaningar!
ÅLKH har skuttat på som vanligt hela Juli och haft både tävlingar, träningar och en uppvisning.
 
En tillbakablick...
7 juli var det träning på 4H gården, runt 10 medlemmar kom med.
14 Juli höll vi en tävling, den första tävlingen i krok medelsvår med pinnsystemet!
18 Juli var vi ett gäng på kanalkalaset vid lameströms kanal. Vi visade upp hoppning för runt 250 personer sammanlagt!
25 Juli var det en träning igen, dit ungeför 7 personer hängde med.
30 Juli Höll vi en kort liten kvällstävling igen.
(5 Augusti höll vi en träning igen där 7 medlemmar kom med)
 
 
 
Foto: Nadja Nordberg
 
Tävlingar i Augusti:
TÄVLINGSHELG 15-16 AUGUSTI! Info om den hittar ni >>>här<<<
 
Träningar i Augusti
Inga inplanerade än, men kan komma något spontant upp på vår privata facebooksida (Är du int med, hör av dig till Nadja Nordberg)
Annars startar kaninklubben igen den 26 Augusti dit alla kaninhopparintressenter får komma med varje onsdag 6 veckor framåt. Mer info hittar ni på 4h.ax
 
Några ord från Styrelsen...
Just nu är det lite som händer som vi sitter och knåpar med i styrelsen. Just nu står vi och planerar tävlingslägret för fullt och på andra håll så är även tävlingsböckerna i rullning. Dessa hoppas vi på att kunna få till hösten, och slopa våra arma tävlingspapper (Alla som fyllt i dem efter tävling vet, de är en ren plåga!)
 
Vi har även gjort en mall för anmälningar till våra tävlingar. Det är mycket lättare för den som gör startlistan att se vem som startar vem och i vilken klass. Vi vill gärna även ha vem som betalar kaninen. Om det är så att du inte tävlar din egen kanin, så ska antingen kaninens förare betala i för/efterhand till oss eller betala till den som för kaninen, då räknas den "ersättande föraren" som betalaren för den kaninen. Är något oklart, hör av er till kaninhoppningaland@hotmail.com
 
 Det vi alltså vill ha med är kaninens fulla tävlingsnamn, förarens fulla namn, summan som ska betalas och vem som betalas.
 
Till Tävlingshelgen vill jag bara påminna om några saker:
 
Kaniner behöver INTE bo i en "riktig" bur över natten. Vill man kan de sova i transportburen i 4H gården över natten. Det är trots allt inte så jätte lång tid det gäller. Istället är det helt okej att ha med sig hagar till dem att ha dem i under dagen, dessa ska dock såklart vara helt rymningssäkra.
 
Man behöver inte vara med på lägret för att tävla. Men då ingår inte måltiderna. Tävlingarna startar som vanligt 11.00 och håller på som vanliga tävlingar. Vill/kan/får man inte sova över men ändå vill vara med så är det bara att komma och vara med över dagen, men man får åka hem till natten.
 
 Foto: Alicia Nylund
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback