Tävlingshelg och läger hos Ålands kaninhoppare!

Nu har styrelsen suttit och knåpat och petat ordentligt i det här, och är nu redo att berätta om tävlingshelgen och lägret som kommer att hållas i slutet av sommarlovet! Helgen kommer att fyllas med tävlande, kaninprat och upprustning av diverse saker som behöver rustas upp. Helt klart en helg man inte vill missa!

Är du sugen på att vara med så vill vi att du läser hela inlägget så att det inte blir missförstånd. Frågor besvaras på mailen.
 
VAR? - Ålands 4H gård, Jomala
NÄR? - 15-16 Augusti
VILKEN TID?: Från 11.00 på Lördag tills tävlingens avslut på söndagen (ca 15.00)
PRIS: 20€ per deltagare
 
 
MEN VAR KOMMER VI ATT SOVA DÅ?

Att sova över är helt frivilligt och att åka hem till natten är också helt okej. Men för att sova över måste man börja i 7e klass till hösten (Detta eftersom att det inte finns några 4H ledare på plats, vi kommer enbart att vara medlemmar från Ålands 4H gård på plats)
 
Vi kommer att sova i tält nära tävlingplatsen. Eget tält är därför ett måste om man vill sova över. Har du inget tält kan du höra av dig till oss via mailen eller skriva i den privata facebookgruppen på facebook för att hitta tältkompis.
 
...OCH KANINERNA DÅ?
 
Kaninerna får bo kvar över natten om man vill. Varje deltagare får en bur att låna från Ålands 4H gård. Har man flera kaniner får man ordna eget boende till dem över natten. Men skriv i din anmälan hur många kaniner/par med kaniner som kommer med, och finns det flera burar så kan de som behöver få flera.
 
MEN SKA VI SVÄLTA HELA LÄGRET?

Absolut inte! Det kommer att finnas mat att äta för alla som betalat lägeravgiften (20€) där ingår en lunch och middag på lördagen och frukost och lunch på söndagen. Samt mellanmål båda dagar. Utöver det är det fritt fram att ta med egen mat.
 
VAD SKA VI GÖRA DÅ?
 
På dagarna kommer vi att ha vanliga tävlingar och dessa varar så länge de varar. Lägret blir också en jättebra tid att ha lite talka för vårt hinder-och prisförråd. Så på lördagskvällen ska vi fixa upp saker så att det är snyggt till höstens säsong. Därimellan finns det plats för kubbspel, lekar och simning för den som vill.
 
 
BERÄTTA MER OM TÄVLINGARNA!

Lördag:
Krok Mini
Krok lätt x2
Krok medelsvår x2
Längd ej elit

Söndag:
Rak Mini
Rak lättx2
Rak medelsvår
Rak svår (inofficiell)
 
Dessa anmäler man sig till i samband med sin lägeranmälan, och sista anmälningsdag är samma dag som sista anmälningsdag för lägret. Detta skall vara en fullständig anmälan med kaninens tävlingsnamn, förarens fullständiga namn och den som betalar startavgiften.
 
ÅH DET LÅTER JU JÄTTEKUL! JAG VILL KOMMA! HUR ANMÄLER JAG MIG?
 
Anmälan sker via vår mail - kaninhoppningaland@hotmail.com - i denna skall finnas:
- Allergier och dieter
- Om man sover över.
- Om man vill låna bur.
- Telefonnummer till vårdnadshavare om man är under 18.
- Fullständig anmälan till samtliga klasser med samtliga kaniner (som vanlig tävlingsanmälan)
 
Man ska anmäla sig senast 10 Augusti.
 
Har Ni några frågor är det bara att höra av sig till vår mail eller till valfri styrelsemedlem!
Hoppas att vi ses!