Månadsbrev November

Så vart det november! Höstens färglada träd har passerat och nu är det mest bara att vänta på snön. Här har yllesockorna hittat ut ur garderoben och kaninernas burar är överfyllda med halm. Vi är inne i vanlig vardag igen, på gott och ont.
 
I Oktober avslutades kaninklubben på 4H och vi fortsatte med våra tävlingar som vanligt.
 
8 Oktober annordnades rosa bandet tävlingarna där hälften av intäkterna gick till rosa bandetkampanjen som Ålands Cancerförening höll. Vi lyckades skrammla ihop 51,70€ genom donationer och startavgifter.
 
22 Oktober annordnades en till tävling, denna gång i rak bana och längd.
 
30 Oktober hölls en träning för medlemmar på 4H gården, vi tränade, pratade och fikade i höstrusket!
 
GRATTIS! Till Malin Snellman och Reckless Mistake som i oktober blev elit i längdhopp!
 
Vad kommer att hända i November då?
 
6 November kommer spökhoppet att hållas för tredje gången. Tävlingarna och klasserna är alla som vanligt men förarna kan tävla i en utklädningstävling! Bästa utklädnaden vinner ett pris! Klasserna i hoppningen är Krok mini - krok svår samt höjd ej elit!
 
19 November är det tävling på 4H gården för sista gången för året. Klasserna är rak mini - rak svår samt längd ej elit.
 
 
Till Sist....
 
- Vi har fått ett hinder sponsrat av Alandia Bolagen! Förhoppningsvis kommer det att finnas på våra tävlingar inom kort....
 
- Innan året är slut kommer det att ordnas ett "höstmöte" för alla som vill komma. Nya som gamla medlemmar och föräldrar får komma och vi kommer att prata om hur styrelsen har planerat nästa år. Planen just nu är att alla inom ÅLKH ska kunna vara delaktiga i planering av tävling, träning och träffar för att dels underlätta för styrelsen och få en ökad gemenskap. Mera info kommer!
 
- Mera tröjor kommer att beställas inom kort!
 
 
Hoppas att alla har en bra November!