Husdjursmässan 2014

Lördagen den 4 Januari började Åsa, Lisa, Desire och Nadja året med att ta vår årliga trip till Husjursmässan i Kista. Fyra morgontrötta tjejer och en chaufför i form av en snäll pappa som kunde köra oss dit möttes på lördag morgon för att ta Rosella över till vårt grannland i väst.
Det första vi möttes av när vi steg in i mässhallen var våra kaninhopparvänner från Sverige. Självaste Henrike och Julia som såklart var där och tävlade med sina kaniner. Efter glada miner och kramar så gick vi in på mässan och möttes av alla husdjur man kan tänka sig! Allt från ormar och fiskar till kor och getter. Men kaninnördar som vi är så styrde vi direkt mot det hörnet av hallen där kaninerna höll till.

 
Det var nog ingen tvekan från någon av oss att kanindelen av hallen var perfekt som vanligt. Stockholms kaninhoppare, libra artic, gnagarboden och Stockholms kaninavelsförening stod mitt emot den långa kaninhoppningsbanan där några av Sveriges bästa hoppkaniner tävlade.
Vi slösade lite väl mycket pengar hos gnagarboden, kikade på de vackra utställningkaninerna, pratade med lite av kaninfolket som var där och tittade på hoppkaninerna som verkade helt oberörda över allt oväsen och lukter som kunde störa dem. Något som i alla fall Nadja var helt imponerad över.
 
 
Resten av dagen så gick vi runt på mässan och kollade på de andra djuren och montrarna där de höll till, vi shoppade i Kista galleria, man måste ju passa på när man kommer till lite andra butiker än de vi har här här hemma på ön. För att sedan bara sitta och kolla på när kaninerna i Elitklassen gjorde upp på eftermiddagen. 
 
 
Och efter en fullspäckad dag med båtresor, skratt, kaninhoppning och shopping så var det nog fyra trötta Ålänska kaninhoppare som kom hem på lördag kväll. Men vi kunde nog alla säga att det var en lyckad resa, så se upp Kista, för nästa år kommer vi tillbaka!
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback