Månadsbrev Oktober

Förra månadens månadsbrev blev inget, eftersom att det faktiskt inte hade hänt så mycket. men nu finns det lite mera att säga! 
 
En tillbakablick...
 
15-16 Augusti hölls det en tävlingshelg på 4H gården. Förutom tävlingar så pysslades det också med hinder och hinderbodan för att snygga till den. 
26 Augusti startade kaninklubben som Ålands 4H ordnar, vilket är 6 veckor med hoppträning, varje onsdag, som riktar sig främst till nybörjare, men ÅLKH var med och hjälpte till och tränade lite med sina egna kaniner. På varje träning deltog ca 30 personer
13 September höll vi en tävling på Ålands 4H gård, vi fick två nya svårklassade kaniner i rakbana och kan numera ha svårklass! Klubbens rekord i längd slogs av Miss Pinkys Schratches som hoppade 2.10 cm.
19 September visade vi upp kaninhoppning på Ålands 4H då de hade Plåpp åpp gård under skördefesten. Vi stod även för fikat där alla inkomster gick till klubben. 
20 September visade vi upp hoppning på Hellesby gård i Hammarland och på Haddnäs gård i lemland. 
 
Från Ålands 4H på skördefesten
 
Tävlingar i Oktober:
10 Oktober kl 10.30 på Ålands 4H gård. 
Krok mini
Krok lättx2
Krok medelsvår
 
30 Oktober kl 17.30 i Ämnes ridhus - Spökhoppet - 
Rak lätt x2
Rak medelsvår
Rak Svår
Halloweentema där man får klä ut sig! Bästa utklädnaden vinner ett pris! 
 
Träningar i Oktober 
Söndagen den 4 oktober kl 12.00-15.00 på Ålands 4H gård. 
Hoppning och fika! 
 
Några ord från styrelsen...
Nu är det dags att sätta igång vårt kaninregistreringssystem sedan vi har fått våra efterlängtade tävlingsböcker! Vi ber alla medlemmar att skicka in sina registrerangar till vår mail (kaninhoppningaland@hotmail.com) och sedan köpa tävlingsböcker till var och en av sina kaniner så snabbt som möjligt. 
Kom ihåg, att om ni köper boken på en tävlingsdag, så ska ni ha ert gamla papper med er så att ni kan fylla i de gamla resultaten i er bok. Speciellt tagna pinnar är viktigt att är med! 
 
Tävlingsbok och registrering kostar 5€. Skulle man tappa bort eller förstöra sin tävlingsbok kostar en ny 3€. Man behöver ingen tävlingsbok om man ska tävla i mini med sin kanin. 
 
Påminner än en gång om att vi har facebook gillasida - Ålands kaninhoppare 
och instagramsida - @alandskaninhoppare som man gärna får kika på för att se vad som händer hos oss! 
 
Ha en fortsatt bra höst!!
 
Foto: Desire Karlsson/ Anna BäckKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback