Påsk hos ÅLKH

Varför inte spendera annandag påsk med våra favoritpåskharar? ÅLKH ordnar hopptävling för alla med chans att vinna riktigt fina påskpriser!
 
Klasserna under tävlingen kommer att vara rak mini, lätt, medelsvår och svår, där man tävlar med sin kanin som vanligt. Dessa klasser kommer att gå helt som vanligt och man blir placerad som vilken annan tävling som helst.
Som sista klass kommer vi dock att ha en tävling där alla får vara med, oavsett klassning. Alla tävlar mot alla! Höjden är lättklass för lätt-svårklassade kaniner samt miniklass för dem som tävlat mini.
Klassen som ska hoppas är poänghoppning, som går ut på att hindren står i en cirkel och man får 1 minut på sig att hoppa så många som möjligt. För varje klarat hinder får man ett poäng.
 
Poängen man får i poänghoppningen läggs samman med de poängen man får i den vanliga banklassen. Ettan får 10 poäng, tvåan 8p, trean 6p och resten får 4p.
 
Till exempel:
Nadja och Roxy tävlar rak mini där de kommer tvåa i sin klass. i poänghoppningen hoppar Roxy 10 hinder varav hon river två, hon förtjänar alltså 8p efter poänghoppningen. Roxy får då alltså 8p från sin banklass och 8p från poänghoppningen och har 16p som slutresultat i cupen.
 
Har Ni några frågor kan ni höra av er till Nadja! (mail: nadjanordberg@gmail.com) eller på facebook.
 
Viktiga punkter:
 
* Startar man utom tävlan i banklassen kan man inte delta i cupen eftersom att man inte får ett resultat i bana.
* Varje ekipage kostar som vanligt 2€ att starta i bana, tävlan i poänghoppning kostar 1€
* Man behöver inte starta i poänghoppning om man inte vill!
 
Hoppas att vi ses!
Foto: Hendrike PalmKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback