Uppvisningar

Nu i Maj har hoppgänget haft fullt upp med uppvisningar! Tre olika ställen ville ha oss till sina tillställningar och visa upp vår speciella sport, och självklart ställde vi upp! Källbo lågstadieskola, Travbanan och Trollsländans dagis var det som fick finbesök av kaninhoppare och kaniner.
 
Torsdagen 15/5 åkte fem hoppare till Källbo skola och visade upp hoppning på deras vårfest. Vi fick en stor gräsplätt där vi ställde upp två banor, en lång med våra lite större hinder och en kort med enkla rätupståenden. Det hela vart en stor succe! Förutom att titta på hoppningen fick barnen också testa hålla i och hoppa lite smått med våra kaniner, eller i alla fall hålla i en bit av kopplet.

På lördagen 17/5 så var det travbanan som kallade! Fyra tjejer var på plats och vi satte än en gång upp en lång och en kort bana. Till skillnad från de båda dagisarna så visade vi främst upp hoppningen och så blev kaninerna belönade med gos och klappar av tittarna. Alla kaniner hoppade högt och fint och funktionärna på plats var väldigt glada över att vi var där.
 
Till sist så besökte vi även Trollsländans dagis vårfest tisdagen 20/5. Även där var alla barnen glada över kaninhoppningen och det vart mycket klapp och gos även där. Vi fick många åskådare som ville kolla, allt från de yngsta dagisbarnen till deras mor och farföräldrar. Det var nog lite tur att vi hade snören runt banan, annars hade det blivit väldigt kaotiskt!
 
Text och foto: Nadja NordbergKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback